Thursday, April 8, 2010

Berkaki Ayam

After i let my hubby read my first post immediately he comment "ehh kenape u tak story pasal u tak sabar nk tengok Darius sebab takut "terkenan" or terikut sama macam kaki ayam...bukan berkaki ayam maksud tak berkasut tapi bercabang kaki macam kaki ayam..heheheheh..

yup yup when i was pregnant i sangat suka dengan anak ayam...i don't know why..i just feel those chicks sgt adorable..setiap petang dtg jer umah my mom mesti i singgah dulu ke reban ayam wakakakakak so funny la...but it's true the feeling was different..sekarang ni tgk anak ayam pun tak heran..in lah dier org tua-tua kite panggil "pembawakan budak".



i don't believe all the taboo things before i mengalaminya..heheheh bile dah jadi macam tu takut jugak la kn..darius punye kaki berkaki ayam,,,ish.. mintak dijauhkn ler yea..Alhamdulillah kaki Darius cukup 10 Jari "PERFECT" and guess what all my family members cakap kaki i same mcm kaki Darius..ekekekeek
Like Mommy like Baby..

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete