Friday, April 9, 2010

Darius's Birthday Bunting

Darius punye birthday bunting dh sampai!!!!!yeay!!!!Darius macam tau tau je bungkusan yg pak guard bagi tu barang dier...Darius pegang je smpi masuk dalam rumah...masa we all bukak wrapper pun dier duduk jer tunggu,,,pas tu we all hamparkan bunting tu atas lantai..happy nye la dier duduk atas bunting tu..eekekekekek ketawe we all tgk keletah darius..





Actually this bunting we bought from same company with the birthday cards..the picture pun same jer..yelah derang nk gamba yg sharp..carik punye carik adesatu gamba ni je lah sharp..price for the bunting RM55..ok la tu kn..ye lah beli satu jer kalo beli in bulks lagi murah..size bunting ni 5"X2"..

2 comments:

  1. wahwah..cute nyerrrr...besday ada banner lg..mmg cute sgt..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete